POST EN CATALÀ

Què tenen els dinosaures que agraden tant?

Heus aquí 3 materials que ha elaborat la meva companya de feina, Elisabeth Gómez. Aquest curs està a P4 i té un grup molt motivat pels dinosaures!!!

Aquest post a més, està dedicat a tots i totes les mestres, que no tenen xarxes socials públiques, que no tenen blogs, però també fan una feinada a les escoles, i com l’Eli, comparteixen la seva tasca amb les companyes. Gràcies, Eli!

  1. Memori en català, clica aquí sobre: Memory (CAT)

 

2. Material per comptar, clica aquí sobre: Comptar dinosaures

46e730e9-bf5f-4078-8d70-0ff0e42ff6a8

 

3. Material per confegir paraules, clica aquí sobre: Tipus de dinosaure per confegir (CAT)

02e72d2a-a8c0-443d-ba77-ae0f40af8d8e

 

Algunes idees més que pots aprofitar si tens un grup motivat pels dinosaures o esteu amb el projecte dels dinosaures, és fer petjades de dinosaures amb fang, i després fer d’arqueòlegs buscant fòssils de dinosaure entre la sorra.

Aquí us deixo un parell de fotografies de quan la meva filla també va realitzar el projecte dels dinosaures a l’escola (també ho va fer a P4).

 

L’Eli també ho ha realitzat fa poquets dies a l’aula, mireu que atractiu:

 

I si encara en voleu més… la companya de @CREADUCA, té un post súper complet amb una pil·la d’imprimibles de dinosaures!!!!

Espero que us faci servei tota aquesta informació i el material que heu trobat aquí. Moltes gràcies, Eli per compartir la teva tasca i material amb nosaltres. Ets un sol! 🙂

*Una seguidora de Marona de colors, ens fa arribar la següent informació: El pterodactyl és un rèptil volador, no un dinosaure. No existeixen dinosaures marins ni aeris, són rèptils. Els dinosaures són una espècie terrestre.

Entre tots i totes ens ajudem (aplaudiments!!!)

Marona de colors 🙂

 

POST EN CASTELLANO

¿Qué tienen los dinosaurios que gustan tanto?

Pués aquí 3 materiales que ha elaborado mi compañera de trabajo, Eli Gómez. Este curso está en P4 y tiene un grupo muy motivado por los dinosaurios!!!

Este post además, está dedicado a tod@s l@s maestr@s que no tienen redes sociales públicas, que no tienen blogs, pero también realizan un gran trabajo en las escuelas, y como Eli, comparten su labor con l@s compañer@s. Gracias, Eli!

  1. Memory en castellano, clica aquí encima: Memory (CAST)

 

2. Material para contar, clica aquí encima: Comptar dinosaures

46e730e9-bf5f-4078-8d70-0ff0e42ff6a8

 

3. Material para componer palabras, clica aquí encima: Tipos de dinosaurio para componer nombre (CAST)

02e72d2a-a8c0-443d-ba77-ae0f40af8d8e

 

Algunas ideas más que puedes aprovechar si tienes un grupo motivado por los dinosaurios o estáis con el proyecto de los dinosaurios, es hacer huellas de dinosaurios con arcilla, y después hacer de arqueólogos buscando fósiles de dinosaurios entre la arena.

Aquí os dejo un par de fotografías de cuando mi hija también realizó el proyecto de los dinosaurios en la escuela (también lo hizo en P4).

 

 

Eli, también realizó hace poquitos días esta actividad en el aula, mirad que atractivo:

 

Y si aún queréis más… la compañera de @CREADUCA, tiene un post súper completo con un montón de imprimibles de dinosaurios!!!

Espero que os sea útil toda esta información y el material que os habéis encontrado aquí. Muchas gracias Eli, por compartir tu labor y material con nosotr@s. Eres un sol! 🙂

*Una seguidora de Marona de colors_mami de colores, nos hace llegar la siguiente información: El pterodactyl es un reptil volador, no un dinosaurio. No existen dinosaurios marinos ni aereos, son réptiles. Los dinosaurios son una especie terrestre. 

Entre tod@s nos ayudamos, (aplausos!!!).

Marona de colors_Mami de colores 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s