POST EN CATALÀ

30 PROPOSTES DIVERTIDES I DE RELAXACIÓ 

Bones, gent bonica!!!

El passat dijous 2 d’abril, vaig fer un directe amb l’Ele Ortega de la “Escuela de Ele”. Ele és el director d’aquesta escola infantil de Telde, Gran Canàries. Una escola on les seves activitats i propostes estan inspirades en les Escoles de Reggio Emília, on l’aprenentatge està basat en l’exploració, l’art i el descobriment.

El directe amb l’Ele, va ser tota una experiència, on ens vau fer arribar un feedback espectacular. Entre seriositat i diversió vam presentar dues caixetes per fer a casa o a l’escola. La caixeta de les coses divertides i la caixeta de relaxació. A l’interior d’ambdues caixes, 30 propostes per realitzar sense gairebé necessitar cap material. I és que la imaginació i la creativitat no entenen ni de límits ni de materials, només ens cal alegria i ganes de passar-ho bé.

“El joc ens manté vius i vitals. Ens dona entusiasme per la vida, que és insistituible. Sense això, la vida no té un bon sabor.”

-Lucia Capacchione.

 

Així que, la nostra primera proposta és decorar un parell de caixes amb el que tingueu per casa. Poden ser caixes de sabates, de galetes, busqueu i remeneu que segur que alguna caixeta trobareu.

 

I tot seguit, teniu un descarregable amb propostes que podeu imprimir amb fulls de colors i després retallar per poder ficar dins les caixetes.

Clicar aquí per descarregar: CAT – Targetes propostes divertides i relaxació

I per últim, a passar-ho bé!!! Feliç joc!

 

Què us semblen les propostes? Si voleu, podeu deixar el vostre comentari o compartir més propostes per poder ampliar aquest recurs. I si ho compartiu, us ho agrairem, ja que estarem ajudant a que les propostes arribin a més famílies, a més docents i a més infants.

Gràcies de tot cor,

Marona de colors 😊

 

P.D.: Ele, muchas gracias por el directo, por tus propuestas y por tu colaboración. Besos a Gran Canarias.

 

POST EN CASTELLANO

30 PROPUESTAS DIVERTIDAS Y DE RELAJACIÓN

¡¡¡Buenas, gente bonita!!!

El pasado jueves 2 de abril, hice un directo con Ele Ortega de la “Escuela de Ele”. Ele, es el director de esta escuela infantil de Telde, Gran Canarias. Una escuela donde sus actividades y propuestas están inspiradas en las Escuelas de Reggio Emilia, donde el aprendizaje está basado en la exploración, el arte y el descubrimiento.

El directo con Ele, fue toda una experiencia, donde nos hicisteis llegar un feedback espectacular. Entre seriedad y diversión presentamos dos cajitas para realizar en casa o en la escuela. La cajita de las cosas divertidas y la cajita de relajación. En el interior de ambas cajas, 30 propuestas para realizar sin apenas necesitar ningún material. Y es que la imaginación y la creatividad no entienden de límites ni de materiales, solo nos hace falta alegría y ganas de pasarlo bien.

 

“El juego nos mantiene vivos y vitales. Nos da un entusiasmo por la vida que es insustituible. Sin ello, la vida no tiene buen sabor.”

-Lucia Capacchione.

 

Así que, nuestra primera propuesta es decorar un par de cajas con lo que tengáis por casa. Pueden ser cajas de zapatos, de galletas, buscad y removed que seguro que alguna caja encontrareis.

 

Y seguidamente, tenéis un descargable con propuestas que podéis imprimir con folios de colores y después recortar para poder meter dentro de las cajitas.

Clicar aquí para descargar: CAST – Targetas propuestas divertidas y relajación

Y, por último, ¡¡a pasarlo bien!! ¡Feliz juego!

 

 

¿Qué os parecen las propuestas? Si queréis, podéis dejar vuestro comentario o compartir más propuestas para poder ampliar este recurso. Y si lo compartís, os lo agradeceremos, ya que estaremos ayudando a que las propuestas lleguen a más familias, a más docentes y a más niños y niñas.

 

Gracias de todo corazón,

Marona de colors_mami de colores 😊

 

P.D.: Ele, muchas gracias por el directo, por tus propuestas y por tu colaboración. Besos a Gran Canarias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s