POST EN CATALÀ

A petició popular, penjo aquest document per jugar amb les lletres. Per confegir l’abecedari amb les lletres magnètiques.

Espero que els vostres alumnes en gaudeixin als vostres racons o propostes d’aula. O si teniu fills, que en gaudiu a casa tot jugant a buscar les lletres i fent el so de cada grafía.

Si t’ha agradat aquest mini post, et descarregues l’abecedari o el comparteixes amb algú, diga-ho o deixa el teu comentari, serà una manera de saber que t’ha agradat i que l’utilitzaràs.

Gràcies,

Marona de colors 

POST EN CASTELLANO

A petición popular, cuelgo este documento para jugar con las letras. Para componer el abecedario con las letras magnéticas.

Espero que vuestr@s alumn@s lo disfruten en vuestr@s rincones o propuestas de aula. O si tenéis hijos, que disfrutéis mientras jugáis a buscar letras y realizando el sonido de cada grafía.

Si te ha gustado este mini post, te descargas el abecedario o lo compartes con alguien, dilo o deja tu comentario, será una manera de saber que te ha gustado y que lo utilizas.

Gracias,

Marona de colors_Mami de colores 

8 thoughts on “ABECEDARI / ABECEDARIO

  1. Mil gràcies per l’abecedari i per tot! Després de passar el pitjor curs com a Teei, i unes opos que han arribat després de quinze anys, les teves idees m’animen a tirar endavant quan em manquen les forces.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s