POST EN CATALÀ

Us comparteixo el material per poder elaborar el llibret amb els animals del conte: “De què fa gust la lluna?”.

Deixeu-me dir que si als infants els agrada aquest conte, tenen interès per les lletres, per escriure, els encanta explicar contes, etc., serà una proposta ben divertida per ells/es elaborar aquesta història. A més, practiquen l’expressió oral, reprodueixen les escenes del conte imitant perfectament les converses, etc.

Sobre el tema de corregir les faltes ortogràfiques, NO!! Els infants associen la grafia amb el so natural i espontani. Una bona ortografia natural ens indica que sap distingir tots els sons d’una paraula i sense deixar-se cap lletra (o alguna). Més endavant, cap a 3r de primària, ja començaran amb l’ortografia arbitrària.

 

 

 

Les imatges les vaig buscar i rebuscar per pinterest, i llavors vaig crear el llibret. Espero que us sigui útil, i eps! ja que esteu aquí, perquè no us subscriviu al blog? Heu entrat fins aquí, un minut més i podeu subscriure’us i estar al cas de les propostes que vagi penjant.

Clica a sota per descarregar:

A qué sabe la luna personatges i llibret

Portada llibret:

SIM-080663819032009290

RTEE7781

Voleu que us pengi alguna proposta més per treballar aquest conte? Deixeu-me el vostre comentari, i gràcies per tot!

Marona de colors 🙂

 

POST EN CASTELLANO

Os comparto el material para poder elaborar el librito con los animales del cuento: “¿A qué sabe la luna?”.

Dejadme decir que si a l@s niñ@s les gusta este cuento, muestran interés por la letras, por escribir, les encanta explicar cuentos, etc., será una propuesta muy divertida para ell@s elaborar esta historia. Además, practican la expresión oral, reproducen las escenas del cuento imitando las conversacions, etc.

Sobre el tema de corregir las faltas ortográficas, NO!! L@s niñ@s asocian la grafia con el sonido natural y espontaneo. Una buena ortografía natural nos indica que sabe distinguir todos los sonidos de una palabra y sin dejarse ninguna letra (o alguna). Más adelante, hacia 3o de primaria, ya empezaran con la ortografía arbitraria.

Las imágenes las busqué y rebusqué en pinterest, espero que os sea útil, y alto! Ya que estás aquí, ¿Porqué no os suscribís al blog? Habéis entrado hasta aquí, un minuto más y podéis suscribiros y estar al día de las propuestas que vaya colgando.

Clica debajo para descargar:

A qué sabe la luna personatges i llibret

Portada librito:

SIM-080663819032009290

RTEE7781

¿Queréis que os cuelgue alguna propuesta más para trabajar este cuento? Dejadme vuestro comentario, y gracias por todo!

Marona de colors_Mami de colores 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s