POST EN CATALÀ

Aquí teniu un parell de propostes pels més petits de la casa. Propostes ideals per a petits entre 2 anys i mig – 3 anys.

PROPOSTA 1

  1. Activitat de classificar animals al seu corresponent color (aquest material és de fa uns anyets de la revista Maestra Infantil).

Hi haurà qui dirà que els animals no són d’aquests colors, en aquesta ocasió es tracta de classificar els colors, però si identifiquen els animals doncs bé, no passa res. També podeu adaptar l’activitat proposant-los objectes reals i de diferents colors 😉

Trobareu els documents pdf per descarregar aquí sota, ull! La ruleta s’ha d’imprimir DINA3 i, hi ha dues mitges ruletes.

Clica a sobre dels següents noms:

Animalsdecolors1

Animalsdecolors2

Mitja ruleta1 -DINA3

Mitja ruleta 2 -DINA3

 

PROPOSTA 2

2. Activitat de motricitat fina amb agulles de fusta, material elaborat per una servidora. Aquí a part de treballar els colors, també estem treballant la pinça.

 

Trobareu aquesta petita ruleta per descarregar, aquí sota:

Ruleta petita

Les agulles de fusta, les vaig comprar mida gran, per treballar a més la motricitat fina, i les vam pintar amb temperes de colors.

Espero que us sigui útil, i eps! ja que esteu aquí, perquè no us subscriviu al blog? Heu entrat fins aquí, un minut més i podeu subscriure’us i estar al cas de les propostes que vagi penjant.

Que gaudiu de les activitats!!!

Marona de colors

 

POST EN CASTELLANO

Aquí tenéis un par de propuestas para l@s más peques de la casa. Propuestas ideales para peques entre 2 años y medio – 3 años.

PROPUESTA 1

  1. Actividad de clasificar animales en su correspondiente color (este material es de hace unos añitos de la revista Maestra Infantil).

Habrá quién dirá que los animales no son de estos colroes, en esta ocasión se trata de clasificar los colores, pero si identifican los animales pués bien, no pasa nada, es un juego. También podéis adaptar la activitat proponiendoles objetos reales y de diferentes colores 😉

Encontrareis los documentos pdf para descarrgar aquí debajo, OJO!! La ruleta hay que imprimirla en DINA3 y, hay dos medias ruletas.

Clica encima de los siguientes nombres:

Animalsdecolors1

Animalsdecolors2

Mitja ruleta1 -DINA3

Mitja ruleta 2 -DINA3

 

PROPUESTA 2

2. Actividad de motricidad fina con pinzas de madera, material elaborado por una servidora. Aquí a parte de trabajar los colores, también estamos trabajando la pinza.

 

Encontraréis esta pequeña ruleta para descargar, aquí debajo:

Ruleta petita

Las pinzas de madera, las compré de tamaño grande para trabajar la motricidad fina, y las pintamos con témperas de colores.

Espero que os sea útil, y eps! ya que estáis aquí, porqué no os suscribís al blog? Habéis entrado hasta aquí, un minuto más y podéis suscribiros para estar al día de las propuestas que os vaya colgando.

¡Que disfrutéis de las actividades!

Marona de colors_Mami de colores

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s