POST EN CATALÀ

LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

Llibres i contes de la naturalesa, del bosc, d’agricultura… per tots els infants de l’escola, des de P3 fins a l’ESO, triats amb molta cura i amor per la comissió de biblioteca, que també hem creat un petit minimon pels més petits o no tan petits 😉

 

I a més… un recull de propostes i lectures que em vau fer arribar per les xarxes socials sobre la temàtica presentada, naturalesa i boscos. 11 llibres en castellà i català per a infants i joves a partir de 8-9 anys.

 

Clica aquí per descarregar el llistat: Contes ESO

Us agraden les propostes? I el minimon del bosc? El nostre objectiu és engrescar a la lectura des del més petit fins al més gran, ho aconseguirem? Segur que sí!!!

Em deixes un comentari?

Marona de colors 🙂

 

POST EN CASTELLANO

LA BIBLIOTECA DE LA ESCUELA

Libros y cuentos sobre naturaleza, bosques, agricultua… para tod@s l@s niños y niñas de la escuela, des de P3 hasta la ESO, escogido con mucho amor por la comisión de biblioteca, que también hemos creado un minimundo para l@s más peques o no tan peques 😉

 

Y además, una recopilación de propuestas y lecturas que me hicisteis llegar a través de las redes sociales sobre la temática presentada, naturaleza y bosques. 11 libros en castellano y catalán para peques y jovenes a partir de 8-9 años.

 

Clica aquí para descargar el listado: Contes ESO

¿Os gustan las propuestas? ¿Y el minimundo del bosqu? Nuestro objetivo es estimular a la lectura des del más pequeño al más mayor, ¿lo conseguiremos? ¡¡¡Segur que sí!!!

¿Me dejas un comentario?

Marona de colors_mami de colores 🙂

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s