Una activitat molt divertida per a fer amb els infants és pintar amb ampolles d’aigua i pintura. Així ho vaig experimentar amb els nens i nenes de l’escola el 2 de març.

Vàrem omplir les ampolles amb una mica d’aigua i els nens i nenes van escollir el color de pintura que més els hi agradava. Les ampolles, amb un petit forat al tap (fet amb punxó) tenien una corda lligada per tal que alhora de pintar ho fessin guiant la corda cap on els infants volien, cosa que alhora de la veritat, l’ampolla es movia d’un cantó cap a l’altre i havien d’anar controlant la força amb la que feien moure l’ampolla. Va ser molt divertit, doncs les esquitxades què van fer sobre el paper, va fer que quedés un mural súper preciós amb colors molt alegres, creant així una bonica obra d’art.

Per acabar d’arrodonir l’activitat, vam sortir al pati per dibuixar, experimentar i compartir un moment de dibuix amb la nostra ampolla de color. I de cop, els nens i nenes van començar a intercanviar-se les ampolles, van barrejar colors, van moure el paper, el vent també el movia, reien, i van veure que cada un dels dibuixos era ben diferent. Els vam penjar a la tanca del pati perquè s’eixuguessin, i tots vam poder observar la varietat d’obres que va crear cadascú.

Un treball cooperatiu preciós!!!! 🙂

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s