POST EN CATALÀ

Aquest post consta de 3 parts, et recomano que llegeixis fins al final 😉

1a PART

Que bé que s’està de vacancetes, oi? Us agrada viatjar? A nosaltres sí! Però aquest any viatgem a través de la imaginació…

Avui us porto un nou material per treballar la imaginació, el vocabulari i la lectoescriptura d’una manera ben divertida.

 

 

A partir de quina edat es pot utilitzar aquest material?

 • Es pot utilitzar a P3 i P4 jugant només amb les imatges, d’aquesta manera treballem el vocabulari a través de la identificació de les imatges.
 • Es pot utilitzar a P3, P4 i P5 per treballar la consciència fonològica, per treballar l’atenció visual, la discriminació d’imatges…
 • Es pot utilitzar a P5 per aquells infants que tinguin interès a llegir paraules.
 • Es pot utilitzar a Cicle Inicial per la lectura de paraules en lletra de pal i lletra lligada relacionant així paraula i imatge, etc.
 • Aquest material té tantes possibilitats que jo només te’n dic unes quantes per a que puguis jugar amb els teus fills o alumnes a través d’hipòtesis viatgeres, fent volar la vostra imaginació.

 

Un material format per:

 • 80 targetes d’imatges molt reals.
 • Les 80 paraules en lletra de pal i lligada de cada imatge.
 • Les imatges de 7 maletes diferents.
 • Vàries preguntes en lletra de pal i lletra lligada.
 • I alguna coseta més…

 

Aquest material està pensat tant per l’aula com per casa. Dir-te que quan l’adquireixis, un cop fet el pagament rebràs un correu de confirmació amb el pdf per poder-te’l descarregar, és automàtic. A vegades pot anar al correu spam!

Pots descarregar-te el material clicant al següent enllaç d’aquí sota:

https://maronadecolors.com/producte/maleta-de-viatge/

 

Segueix llegint!

2A PART

Bon dia de nou!

Seguint amb la temàtica dels viatges, dos nous materials per treballar la lectoescriptura de manera divertida, aquest cop més encarat a cicle inicial. Per una banda, tenim un material per treballar els articles, tant masculí com femení, singular i plural. Targetes amb imatges on s’ofereixen dues opcions a triar, on a més continuem practicant la motricitat fina. Podeu posar un gomet a la part del darrere de la targeta a l’opció correcta, així els propis infants poden mirar si ho han fet correctament (autocorrecció).

I per un altre cantó, un material per formar o escriure la paraula que s’ha barrejat dins la maleta i per crear-ne una de nova, o una altra opció és, escriure la paraula de la imatge en lletra de pal i a sota en lletra lligada. A les fotos tens els exemples.

Dos materials formats per:

 • 80 targetes articles amb imatges molt reals, amb articles.
 • 36 targetes paraules barrejades.

 

Pots descarregar-te el material clicant al següent enllaç d’aquí sota:

https://maronadecolors.com/producte/maleta-de-viatge-lecto/

 

Segueix llegint!

3A PART

I com no, no podia faltar la part més lògica i matemàtica. Aquí dos materials més, un d’observació, format per unes targetes per fer raonar als infants de quina és la imatge que sobra (quin és l’intrús), i un segon material d’atenció, numeració i recompte fins el 20, per finals de P5 i cicle inicial.

Dos materials formats per:

 • 21 targetes intruses per treballar l’observació i el raonament lògic (i la motricitat fina).
 • 18 targetes d’atenció, numeració i recompte de roba i objectes.

*Com pots veure a les fotos, pots oferir l’alternativa de posar el número amb números petits de fusta, o bé escriure-ho amb retolador veleda.

 

Pots descarregar-te el material clicant al següent enllaç d’aquí sota:

https://maronadecolors.com/producte/maleta-de-viatge-mates/

 

Atenció, per finalitzar, si vols tots els materials de cop, tens un pack molt econòmic a la web. Pots descarregar-te’l clicant al següent enllaç:

https://maronadecolors.com/producte/pack-maleta-de-viatge/

 

Recorda que, aquests materials estan pensats tant per l’aula com per casa. Dir-te que quan l’adquireixis, un cop fet el pagament rebràs un correu de confirmació amb el pdf per poder-te’l descarregar, és automàtic. A vegades pot anar al correu spam!

Espero que aquests nous materials t’agradin i que els nens i nenes en gaudeixin molt. Si comparteixes aquest post o el comentes, t’estaré molt agraïda.

Gràcies, gràcies, gràcies,

Marona de colors 🙂

 

*Si t’interessa aquest material en anglès, clica al següent enllaç:

https://maronadecolors.com/producte/maleta-de-viatge-angles/

POST EN CASTELLANO

Este post consta de 3 partes, te recomiendo que lo leas hasta el final 😉

1A PARTE

Qué bien se está de vacaciones, ¿verdad? ¿Os gusta viajar? A nosotros sí, pero este año viajamos a través de la imaginación…

Hoy os traigo un material para trabajar la imaginación, el vocabulario y la lectoescritura de una manera muy divertida.

¿A partir de qué edad se puede utilizar este material?

 • Se puede utilizar en P3 y P4 jugando solo con las imágenes, de esta manera trabajamos el vocabulario a través de la identificación de las imágenes.
 • Se puede utilizar en P3, P4 y P5 para trabajar la conciencia fonológica, para trabajar la atención visual, la discriminación de imágenes…
 • Se puede utilizar en P5 para aquellos niños y niñas que tengan interés en la lectura de palabras.
 • Se puede utilizar en ciclo inicial para la lectura de palabras en letra de palo y letra ligada relacionando así palabra e imagen, etc.
 • Este material tiene tantas posibilidades que yo solo te digo unas cuantas para que puedas jugar con tus hijos o alumnos a través de hipótesis viajeras, haciendo volar vuestra imaginación.

 

Un material formado por:

 • 80 tarjetas de imágenes muy reales.
 • Las 80 palabras en letra de palo y ligada de cada imagen.
 • Las imágenes de 7 maletas diferentes.
 • Varias preguntas en letra de palo y letra ligada.

 

Este material está pensado tanto para utilizar en el aula como utilizar en casa. Decirte que, si lo adquieres, una vez realizado el pago recibirás un correo de confirmación con el pdf para podértelo descargar, es automático. ¡A veces puede ir al correo spam!

Puedes descargarte este material clicando en el siguiente enlace de aquí debajo:

https://maronadecolors.com/es/producte/maleta-de-viaje/

 

¡Sigue leyendo!

PARTE 2

¿Buenos días de nuevo!

Siguiendo con la temática de los viajes y las maletas, dos nuevos materiales para trabajar la lectoescritura de manera divertida, en esta ocasión en ciclo inicial. Por un lado, tenemos un material para trabajar los artículos, tanto en masculino como en femenino, singular y plural. Tarjetas con imágenes donde se ofrecen dos opciones a escoger, y donde además continuamos practicando la motricidad fina. Podéis poner un gomet en el parte de atrás de la tarjeta en la opción correcta, así los propios niños y niñas pueden mirar si lo han hecho correctamente (autocorrección).

Y por otro lado, un material para formar o escribir la palabra que se ha mezclado dentro la maleta y para crear una nueva palabra. O otra opción es, escribir la palabra de la imagen en letra de palo y debajo la misma palabra en letra ligada.

 

Dos materiales formados por:

 • 80 tarjetas artículos con imágenes muy reales.
 • 36 tarjetas palabras mezcladas.

Puedes descargarte este material clicando en el siguiente enlace de aquí debajo:

https://maronadecolors.com/es/producte/maleta-de-viaje-lecto/

 

¡Sigue leyendo!

3A PARTE

Y como no, no podía faltar la parte más lógica y matemática. Aquí dos materiales más, uno de observación, formado por unas tarjetas para hacer razonar a los niños y niñas de que imagen es la que sobra (cual es el intruso), y un segundo material de atención, numeración y conteo hasta el 20, para finales de P5 y ciclo inicial.

Dos materiales formados por:

 • 21 tarjetas intrusas para trabajar la observación y el razonamiento lógico (y la motricidad fina).
 • 18 tarjetas de atención, numeración y conteo de ropa y objetos.

 

*Como puedes ver en las fotos, puedes ofrecer la alternativa de poner el número con pequeños números de madera, o bien escribirlos con rotulador veleda.

 

Puedes descargarte el material clicando en el siguiente enlace de aquí debajo:

https://maronadecolors.com/es/producte/maleta-de-viaje-mates/

 

Atención, para finalizar, si quieres todos los materiales de golpe, tienes un pack muy económico en la web. Puedes descargártelo clicando en el siguiente enlace:

https://maronadecolors.com/es/producte/pack-maleta-de-viaje/

 

Recuerda que, este material está pensado tanto para utilizar en el aula como utilizar en casa. Decirte que, si lo adquieres, una vez realizado el pago recibirás un correo de confirmación con el pdf para podértelo descargar, es automático. ¡A veces puede ir al correo spam!

Espero que te guste y que los niños y las niñas lo disfruten mucho. Si compartes este post o lo comentas, te estaré muy agradecida.

Gracias, gracias, gracias,

Marona de colors_mamidecolores 🙂

 

 

*Si te interesa este material en inglés, clica en el siguiente enlace:

https://maronadecolors.com/es/producte/maleta-de-viaje-ingles/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s